Марвел Универзумот Серија Казнувач Акција Слика
  • Обновено

Марвел Универзумот Серија Казнувач Акција Слика

DEN 479.84

Залиха
Во продавницата

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

со таен код. Наместо тоа, тој води војна за уништување на криминалот и казнување на виновните. Наместо тоа, тој води војна за уништување на криминалот и казнување на виновните. Не за деца под 3 години.Ставете ја оваа акциона фигура На Казнувачот во поза подготвена за битка и преземете го непријателот! Целосно артикулиран, овој борец со жесток изглед е подготвен да заземе став во вашата колекција!Акционата бројка доаѓа со Датотека S.Ставете ја оваа акциона фигура На Казнувачот во поза подготвена за битка и преземете го непријателот! Целосно артикулиран, овој борец со жесток изглед е подготвен да заземе став во вашата колекција!Акционата бројка доаѓа со Датотека S. Тој не е човек кој прави грешки или ги штити невините.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : ОПАСНОСТ Од ГУШЕЊЕ Мали делови. Френк Касл, а. А Казнувачот е најопасниот човек што светот некогаш го видел.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : ОПАСНОСТ Од ГУШЕЊЕ Мали делови. Не за деца под 3 години. А Казнувачот е најопасниот човек што светот некогаш го видел.Френк Касл, а. Одејќи по опасната линија помеѓу херојот и криминалецот, тој се бори против премногу темната и валкана борба за повеќето. Тој работи во засенчено царство далеку од центарот на вниманието окупирано од редовни херои.